Πάντα με γνόμωνα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Από την στιγμή που το αυτοκίνητό σας κυκλοφορεί στους δρόμους, μία βασική προυπόθεση είναι να είναι πάντα συντηρημένο. Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι, ακόμα και για θέμα ασφάλειας για εσάς και τους συμπολίτες μας. Γι' αυτό και εμείς σας εγγυόμαστε την καλύτερη συντήρηση αλλά και λόγο των δύσκολων εποχών που διανύουμε, την καλύτερη τιμή.

Προετοιμασία για το καλοκαίρι ...

Η αλλαγή των εποχών επιβάλλει και την ανάλογη συντήρηση του αυτοκινήτου μας. Το καλοκαίρι που έρχεται θα μας βρει προετοιμασμένους, αν -μεταξύ άλλων- κάνουμε και τα ακόλουθα.
Α. Συντήρηση στο σύστημα κλιματισμού
Το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου χρειάζεται μία φορά το χρόνο συντήρηση. Η ανανέωση του φρέον στο κύκλωμα, αν και δεν είναι πάντα απαραίτητη, καλό είναι να γίνεται, προκειμένου το air condition να λειτουργεί σωστά.
Β. Συντήρηση στο σύστημα ψύξης του κινητήρα
Οι υψηλές θερμοκρασίες προκαλούν φθορές στα κολάρα και αναγκάζουν τον κινητήρα να δουλεύει σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες από ό,τι το χειμώνα. Γι αυτό είναι σκόπιμο, να έχουμε πάντα το σωστό αντιψυκτικό υγρό στο ψυγείο, το οποίο έχει την ιδιότητα να ελέγχει καλύτερα τη συστολή και διαστολή που κάνουν τα μέταλλα.

Σύντομα θα έχουμε έτοιμο και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα !!!

Θα σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από τα έτοιμα πακέτα επισκευής μας τα οποία θα είναι σε δελεαστικές τιμές. Με πολύ απλά βήματα θα επιλέγετε το πακέτο επισκευής που επιθυμείτε, να το βάλετε στο καλάθι σας και στην συνέχεια με απλά βήματα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Δεν θα χρειάζεται κάν να δημιουργήσετε λογαριασμό σε μάς, Δεν θα χρεωθείτε το παραμικρό παρά μόνο όταν επισκεφθείτε το συνεργείο μας θα πληρώσετε το κόστος της επισκευής βάσει του πακέτου που παραγγείλατε.

Οι τιμές των πακέτων μας θα περιέχουν τα ανταλλακτικά & την εργασία και θα συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. Έτσι απλά και ξεκάθαρα.

τεχνικός έλεγχος

γιατί μόνο εμείς στην Service Χρυσικός ξέρουμε τι χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.

προέλεγχος κτεο

ότι λέμε το εννούμε, επισκεφθείτε μας.

προέλεγχος κλιματιστικού

το κλιματιστικό του αυτοκινήτου σας .... στα χέρια μας.

Λεωφ. Θηβών 285Α | 12244 - Αιγάλεω | Τηλ. 210 5690030 - Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © 2024 από την Service Χρυσικός | Με την επιφύλαξη παντός διακιώματος.
Σχεδιασμός & Φιλοξενία από την WorldofWeb